Veikkaus (2/22)


 

Edellinen sivu: Kalenteri

Takaisin alkuun: Pääkirjoitus

 


 

Kuristusjuntan veikkauskilpailu on yksinkertainen. Siinä veikataan, ketkä ovat WWE:n ja AEW:n mestareita heti Royal Rumblen, WrestleManian, SummerSlamin tai Survivor Seriesin jälkeen – lehden julkaisuajankohdasta riippuen.


Uusi veikkauskilpailukausi alkaa aina vuoden ensimmäisestä lehdestä. Pisteitä kerätään siis neljässä osakilpailussa, ja tilannetta seurataan sarjataulukossa, jonka päivitetty versio julkaistaan aina lehden seuraavassa numerossa. Kokonaiskilpailun voittajalle on luvassa pienimuotoinen palkinto.


Osakilpailuissa voi ansaita yhden tai viiden pisteen potteja. Yhden pisteen saa siitä, jos veikkaa oikein sen, ettei mestaruus vaihda omistajaa. Viisi pistettä saa siitä, jos veikkaa oikein sen, kuka painija tai mikä joukkue nousee uudeksi mestariksi.


Huomionarvoista on, että joukkueissa vastauksien on oltava täydellisiä. Jos esimerkiksi Big E ja Xavier Woods voittavat mestaruuden, New Day ei kelpaa vastaukseksi, koska New Day sisältää myös Kofi Kingstonin. Siitäkään ei saisi pisteitä, jos veikkaisi uusiksi mestareiksi esimerkiksi Big E:tä ja Kofi Kingstonia, jos Big E voittaisi mestaruuden Xavier Woodsin kanssa. Kummankin painijan pitää siis olla oikein.


Osallistu kilpailuun klikkaamalla tästä – onnea matkaan! (Linkki johtaa Google Forms -lomakkeeseen.)


Huom! Lomake suljetaan 17. huhtikuuta kello 22, joten jätä vastauksesi siihen mennessä.


 

SARJATAULUKKO (1/4)


1. Senasentteri: 16 p.

2. Alert: 14 p.

3. Jax Teller: 11 p.

4. De: 9 p.

5. Miikka; Wachohook: 8 p.

7. Aimo_Nivaska; EkiRaw: 5 p.


 

Edellinen sivu: Kalenteri

Takaisin alkuun: Pääkirjoitus

 

Kuristusjuntta on tammikuussa 2021 perustettu suomalainen voittoa tavoittelematon showpainimedia. Kuristusjuntta-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Kaikki Kuristusjuntan grafiikat on luotu kuvista, joilla on Creative Commons -käyttölupa. Kuristusjuntan sähköpostiosoite: kuristusjuntta@gmail.com. Kuristusjuntta löytyy myös Facebookista, Instagramista ja Twitteristä. Haluatko antaa palautetta lehden sisällöstä tai tulla itse sisällöntuottajaksi? Pistäydy Kuristusjuntan Discord-serverillä, johon pääset tästä. Huom! Ympäri vuoden päivittyvä uutisseuranta löytyy Telegramista.


Seuraava lehti: 7.8.2022

111 views0 comments

Recent Posts

See All

2/22